Naschoolse opvang

Het Fantasiehuis verzorgt de voorschoolse en de naschoolse opvang in ons gebouw. 

De buitenschoolse opvang is onderdeel van kindcentrum Utrecht Hoge Weide en gevestigd in basisschool Op de Groene Alm. In dit integraal kindcentrum blijven kinderen na schooltijd in dezelfde vertrouwde omgeving.

Bij Fantaziehuis BSO De Groene Weide hebben kinderen alle speelruimte om na schooltijd een fijne tijd te beleven. Voor de deur ligt een grote speelplaats met meerdere speeltoestellen. Verderop mogen de oudere kinderen verstoppertje spelen in de bosjes of spelen op de kabelbaan.

Ons clubaanbod geeft kinderen de mogelijkheid om te ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. Zo hebben we bijvoorbeeld een keuken waar kinderen kunnen koken. Ook maken kinderen in het technieklokaal de mooiste knutselwerken. Als ze hun energie kwijt willen, kunnen ze lekker ravotten in de gymzaal.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje.

Alle informatie en aanmelden via deze website.